Nieuws

Aanstaande zaterdag 8 juli kunt u bij ons ook uw aankoop gratis laten taxeren bij ‘Tussen Kunst & KringelZ’
De taxateurs Herman Roozen en Carel Horstmeier doen dat op geheel eigen wijze en zijn er van 12.00 tot 15.00 uur.
Vanmiddag geïnterviewd over "Heel Coevorden Bakt " en de rest van het programma voor zaterdag 8 juli, door Anouk Middel in het radio programma "Anouk in de middag" op Radio Drenthe .

https://www.rtvdrenthe.nl/radio/aflevering/anouk-in-de-middag/C9722735DAF14E68C12588FE00475288
Voor aanstaande zaterdag heeft onze striptekenaar des vaderlands, Herman Roozen een heel mooie kleurplaat gemaakt, en die is in mega formaat uitgeprint, daar kunnen heel wat kinderen aan kleuren, maar is daarnaast ook beschikbaar op A3 en A4 formaat.


Nog zes dagen en dan is het zo ver, Tien jaar KringelZ.
Nog even een reminder voor de kinderen.
Er zijn heerlijke poffertjes, gemaakt door niemand minder dan Marie-Louise, de ranja van Riette, je kan je laten schminken door Romy, meekleuren aan de megakleurplaat gemaakt door niemand minder dan Herman Roozen, en meedoen aan de workshop Pimp je T-shirt ( hiervoor hebben we nieuwe witte T-shirts voor € 2.50) maar je mag ook gewoon je eigen T-shirt meenemen. De workshop wordtgegeven door Lucie, Willemien, Anna en Leanne. ( Zie ook eerder geplaatste berichten )

 

 Kringelz viert tienjarig bestaan ( Klik hier)Op het binnen podium kunt u enkele optredens van Janita & Gert beluisteren. Ze zijn een gelegenheids duo maken er een echte familie aangelegenheid van, daar het schoonzus en zwager zijn. In de beginjaren van KringelZ waren Gert en zijn vrouw Willemien vanaf het eerste uur als vaste vrijwilligers betrokken bij ons bedrijf. Dankbaar dat ze ook deze dag weer in ons midden zijn. Willemien en dochter Leanne maken deel uit van de werkgroep " Workshop Pimp je T-shirt " en zullenook samen op de catwalk lopen tijdens onze modeshow. Willemien is werkzaam in het onderwijs, en hoor haar regelmatig zeggen dat ze druk is met toetsen nakijken, dus de piano is zeker in orde.
Janita begon op haar 13e met zingen. Haar vader verzorgde licht, geluid en karaoke en zo ontdekte ze haar plezier in zingen. Daarna zong ze in verschillende koren en gelegenheidsbandjes totdat de Nijmeegse formatie Songbird haar ontdekte in de stadsschouwburg in Nijmegen, waar Janita soleerde met het nummer Lopen tot de zon komt van Acda & de Munnik in een show van Popkoor Switch. Songbird nodigde Janita uit voor een open repetitie en inmiddels is ze alweer 7 jaar leadzangeres. Beluister haar op youtubekanaal Songbird akoestische popmuziek of op Spotify, waar de EP Birds as a feather van Songbird te vinden is. https://www.songbirdmusic.nl/
Gert van der Weijde begeleidt Janita op piano. Als jongen volgde hij orgelles en al meer dan 25 jaar begeleidt hij kerkdiensten op orgel of piano. Ook begeleidt hij koren en speelt hij in verschillende bands. Zo is hij de vaste toetsenist van The Soul Society. Van Bach tot Brown Sugar, allerlei soorten muziek speelt hij met plezier. https://www.facebook.com/TheSoulSocietyDronten/


Tien jaar KringelZ, we zijn verheugd dat Riëtte Kruize met haar "retro party drinks" Zaterdag 8 juli 2023 op ons terras aanwezig is. Voor de allerlekkerste drankjes moet je bij Retro Party Drinks zijn. Van cocktails tot limonade. Wilt u alvast wat meer weten over Riëtte en haar party drinks, kijk dan op
http://retropartydrinks.nl/ of op https://www.facebook.com/retropartydrinks/
Op zaterdag 8 juli is er ook ruimschoots muziek aanwezig. Toen onze vrijwilliger Jan Huigsloot, secretaris en saxofonist van orkest Toet en Bloâslust uit Slagharen tijdens een repetitie avond een balletje opgooide over ons tien jarig bestaan werd er door de andere orkestleden spontaan gereageerd op het voor stel van Jan, om op deze dag te gaan spelen in Coevorden. Het orkest is vanaf 10.30 tot ca 15.00 uur aanwezig op ons terras. Voor meer informatie :
https://toetenbloaslust.nl/

Voor de kinderen op zaterdag 8 juli 2023 vanaf 12.00 uur : Schminken by Romy. Romy is een Allround Make-up Artist uit Coevorden. Voor meer informatie :
https://make-up-by-romy.nl/
1 Juni 2023

10 Jaar KringelZ, het programma voor zaterdag 8 juli is bekend .
Feest bij KringelZ
10 jaar!
Zaterdag 8 juli
10 –16 uur
Printer 10
Coevorden
De hele dag:
Gezellig terras met muziek door orkest Toet en bloaslust uit Slagharen
koffie/thee, limonade en lekkers
Alcoholvrije cocktails
Poffertjes
Koe melken
Binnen live muziek door Janita (leadzangeres van de band Songbird uit Nijmegen, begeleid door Gert vd Weyde op toetsen.
Voor de kinderen:
Pimp je t-shirt
Schminken
Mega-kleurplaat
KringelZ Modeshow : 11.00 / 13.00 / 15.00 uur
Laat gratis je aankoop taxeren bij ‘Tussen Kunst & KringelZ’ tussen 12.00 – 15.00 uur.
Doe mee met ‘Heel Coevorden bakt!’ – finale om 14.00 uur
Spelregels zie flyer
Schuif aan bij de spelletjestafel van Spellenclub De Vrolijcke Gans. Van 12.00 – 16.00 uur

Met medewerking van: Keen Theatertechniek, Spellenclub De Vrolijcke Gans, Fortune Coffee,
Make-up by Romy, Retro Party Drinks, Toet en Bloaslust, Herman Roozen, Carel Horstmeier, Bakkerij Slagter, Janita&Gert, Saskia Kluwen en ALLE vrijwilligers en medewerkers van Kringloopwinkel KringelZ2 mei 2023

Vandaag is het 10 jaar gelden dat ik de handelsnaam KringelZ heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De datum dat we voor het eerst de winkel open hadden in Dalen was ergens in juli.

Om dit gebeuren kleur te geven willen we nu al vast bekend maken dat we dat met jullie willen gaan vieren op zaterdag 8 juli 2023. Het progamma is nog niet helemaal bekend, maar een groot deel staat al flink in de steigers, hou daarom onze facebook pagina en website in de gaten.